ПРОИЗВОДИ | ЛОКАЦИЈА&КОНТАКТ | РЕФЕРЕНЦИ

"The Making Of" Про Дизајн календар 2007

Идеја
Идејата беше да се направи благо провокативен календар на униформно облечена девојка (затоа е во бело) која строго го проверува квалитетот на печат со лупа.

 

Шминка, Фризура & Фотосесија
Ѕирнете како помина шминката во студио Unique и сликањето во студио Јон
 

 

Постпродукција
Е тука доѓа вистинската работа. А најтешко е кога работиш за себе. За да ја добиеме вистинската строгост и оштрина решивме да интервенираме на бојата на очите, карминот, ноктите и најбитно од се - прамените на косата. Ги обоивме во 4-те основни печатарски бои.

Отворен конкурс за следната година
Сите заинтересирани девојки можат да пратат CV и
фотографии од лице и тело на нашиот е-маил
prodizajn@prodizajn.com.mk
( ве молиме да не се јавувате на телефон)


ПРОИЗВОДИ | ЛОКАЦИЈА&КОНТАКТ | РЕФЕРЕНЦИ