ПРОИЗВОДИ | ЛОКАЦИЈА&КОНТАКТ | РЕФЕРЕНЦИ

СОВЕТИ
ЗА КОРИСТЕЊЕ И ДИЗАЈН НА ВАШИТЕ ВИЗИТ КАРТИСекогаш задолжително имајте со себе визитки. Во паричникот, во автомобилот, во торбата за лаптоп, на вашето биро.

Доколку после вашиот контакт не оставите визитка, многу полесно ќе ве заборават.

На Вашата маса, пулт, задолжително поставете кутија со визитки каде луѓето што доаѓаат кај вас ке можат да си земат по една. Нека им се мотаат по џеб. Веројатноста да ви се јават или да ве препорачаат вака е многу поголема.

Додадете вредност на Вашата визит карта. Еве неколку идеи за втората страна:
-Календарче
-мапа (полесно да ве најдат
-некакава општо употреблива информација од вашата област
-кога на некој треба да му запишете нешто, запишете го на грбот од вашата картичка
-нека визитката биде воедно и купон за попуст и до кога трае попустот
-закажување на следна средба

-разменувајте картички со комплементарни бизиниси

СОВЕТИ ЗА ДИЗАЈН
-едноставност
-користете 1-2 фонта
-краток опис на вашата дејност


ПРОИЗВОДИ | ЛОКАЦИЈА&КОНТАКТ | РЕФЕРЕНЦИ